Inhandlat!

Köpte oss en barnvagn och en bilbarnstol i helgen :) skönt att ha köpa allt nu innan magen blir för stor :)
Men vi fick barnvagnen av mamma och pappa, så snälla ni är, världens bästa föräldrar, älskar er <3

Nu ska vi köpa babysitter, tvättmaskin och sånt uppblåsbart "skötbord" som vi ska ha på tvättmaskinen, enkelt och bra :)

Bilen går jättebra, så skön den är alltså! Vilken komfort! :) Är supernöjda med den :)

Dags att jobba lite ;)Tina <3OMG!

Imorgon så hämtar vi vår bil efter jobb.. har ju knappt längtat. Veckan har faktiskt gått rätt fort, och nu är den snart slut :) så det blir mkt cruisande i helgen hehe!!
Äntligen har man en bil med bra komfort och som låter tyst och som är hur skön som helst att köra, ska bli riktigt nice :)
Nu på måndag har jag och baby varit tillsammans i 5 år :) lååång tid. Så nästa fre har jag tagit semester och då ska jag bjuda iväg Tina till Köpenhamn. Vi ska kolla lite mammakläder åt henne, äta KFC och jag ska handla en supergod parfym på A&F :)

Ha en bra dag alla!!


Tina <3

Our baby boy!

En liten kille som tittar ut den 27 maj är det som väntar oss :)
Vi var så inställda på att det skulle vara en liten flicka.. alltid i både min och Tinas släkt så har det alltid ploppat ut en tjej först. Men vi bryter det mönstret genom att först få en pojke. Tjejnamn är så mkt lättare, vi hade ju Maja som första val och som vi var väldigt överens om. Nu måste man tänka ut ett pojknamn, mkt svårare tycker jag. Men vi har en del i tankarna dock :) barnet var helt och friskt och allt såg normalt ut, och det var det viktigaste.
Nu vet vi allt det viktiga nu är det bara att njuta av resans gång :) Vi ses om 4 månader gubben, mamma och pappa väntar då på dig <3


Magen växer och växer :)


Ny bil :)

Då har jag och min älskade sambo köpt oss en ny bil :) Det blev en Ford Mondeo 2.0 Ghia halvkombi. Bagageutrymmet är mkt stort och där får plats en barnvagn så vi slog till :)
Bilen är i mycket fint skick, kändes som att sätta sig i en ny bil, "nybilsdoften" var kvar :)
Den var otroligt skön att köra.
Den ska besiktigas och servas så den är tiptop när vi får den, och det står bilfirman för :)
Vi är mkt nöjda med den. Slänger upp en bild på den, men det kommer komma fler när vi fått den. Fotade bara som hastigast igår :)

Ha de bra alla :)


Tina <3Happy!!!!

Vill ni veta en sak?? :) Jag ska bli pappa! Var idag hos barnmorskan och fick höra hjärtljuden hos den lille, vilken känsla. Höll på att börja böla, kan inte beskriva hur härligt det var att få höra att där är ett litet liv inuti Tina :) detta ska bli så spännande och roligt. Vilken resa detta kommer bli, får hoppas att allt går bra nu bara :)

Älskar dig Tina!!!! <3