<3

Jag kan inte gå utan din luft i mina lungor!
Mys

Ska ut och äta med älsklingen på Oasen ikväll. Vår favorit restaurang :) ska bli riktigt gott!! Sen blir det hem och gosa i soffan mätta och belåtna :)

Har ni laddat ner appen Temple Run? Gör det isf, de är riktigt roligt och beroendeframkallande :) glöm heller ej uppdatera iPhonen till iOS 5 :)

Ha en bra kväll alla.

Älskar dig Tina <3


Jobba

Ska faktiskt jobba ett par timmar idag.
Gymmet på jobb ska tömmas för det ska renoveras, så vi är 6 st som ska fixa det. Goa pengar :)
Sen ikväll blir det bara mys med baby <3

Igår var jag på after work med jobb på O´learys.. vi käkade gott och skulle se matchen, men givetvis funkade inte tv-apparaterna så vi stack efter vi ätit, det var den kvällen :(
Tina var på tjej-middag så jag stack hem och kollade på film,
The Reef MYCKET spännande var den :)
Sen körde jag och hämtade älsklingen sen somnade vi gott ihopa :)

Ha en bra dag alla!


Tina <3
David <3 Tina

Igår så förlovade sig jag och Tina med varandra :)
Vi gick först ut och åt middag, sen ville jag att vi skulle gå en runda.
Vi gick upp mot Sofia källan, där min underbara kollega och vän Jirsa hade, i förväg, tänt marschaller som han fått i uppgift av mig att göra :) Tina blev helt ställt "vad är det här för något?" "Ja inte vet jag" sa jag :) vi gick in bland ljusen och jag tog upp asken.. då fattade hon.. större leénde har jag aldrig sett :) jag kysste hennes hand, gick ner på knä och öppnade asken och frågade "Tina, vill du gifta dig med mig?" Svaret? "Ja det är klart jag vill" jag skakade när jag satte på hennes ring och hon skaka även hon när hon satte på min ring. Sen kysste vi varann och sa att vi älskar varann. Sen släppte all nervositeten :) Vi gick båda genom stan sen med världens leénden på läpparna.. kan inte fatta det riktigt fortfarande :) men det är verklighet.
Jag är förlovad med den tjejen som jag älskar mest av allt här i världen <3

Jag älskar dig Tina, forever and ever babe <3