Sommar!!

Man längtar verkligen till sommaren nu. Bada, äta på uterestauranger, sola, gå i shorts o t-shirt, grilla, festa, gå mysiga promenader m.m m.m!
Är typ bara 4 månader kvar tills det börjar bli vår, och 6 mån kvar tills det börjar bli varmt på riktigt. Men vill ha sommar nu!!! Orkar inte med det här kalla mer, det är så tråkigt. Och ska man snacka om ångest så är väl iaf januari, februari och mars ångestmånader om nåt? Inget roligt som händer (förutom att jag ska tatuera mig i februari) och det är bara kallt =( i april så börjar det blir varmare och i maj, juni känner man sommarkänslan komma =)
Måste verkligen resa utomlands iår, vill verkligen det, får väl se till att spara ihop till det =) Men var skulle man isf åka? Ja, ska vi snacka drömresor står ju Miami, Bahamas, Hawaii, Jamaica, Thailand, Kalifornien högst på listan, men ska vi vara realistiska? Jag skiter inte pengar så det blir väl Grekland, Spanien eller Italien hehe.. Mallorca hade inte varit fel =) Nån som kan något bra och fint land/ställe, som inte är alltför dyrt att spendera semestern på, så skriv gärna =)

Det var allt jag hade att säga om det =) Är säkert många som håller med mig.

Ha de bra alla!


South Beach, Miami

South Beach

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback