Back to Work =(

Det enda positiva med denna måndagsmorgon var att jag började 9, vilket betydde SOVMORGON =) Och kvällen innan träffade jag Mackie och Louise efter jag lämnat min älskling och vi spelade kort hemma hos Mackie, det är fan underskattat, Skitgubbe RULES!! Så jag stack inte hem förrän runt 22.30 tiden eftersom man hade sovmorgon, så det var nice =) Och på fredag är det kalas hos Mackie, så nu har man återigen något att längta efter, så jävla gott!!
Idag efter jobb ska man först hem o duscha sen sticka iväg och träffa gänget.. sen imorgon ska man vara med tösen och då är det plättar som gäller, gott som attans =)

32 dagar kvar, sen får man sin efterlängtade tatuering på armen, som man längtat.. är fan tortyr att vänta i 7 månader, men bokar man tid hos Sveriges bästa tatuerare så får man räkna med väntetid, men resultater blir underbart och det är det som ä viktigast.. ska boka ny tid samma dag som jag gaddar mig, ska ha en latinsk text på höger handled, In Nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti -- "I Faderns, Sonens och den heliga Andens namn" Börjar känna att religösa tatueringar är något som passar mig, det är grymt häftigt. Sen vet jag inte om jag ska ha tatuera armen så
här  eller så här och nu menar jag inte motiven, utan storleken =)

Jaja det var dagens rader från mig, är tokigt kär i Tina och har världens bästa mamma <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback