Happy New Yeeeeear!!

Då är det bara lite mindre än 8 timmar kvar tills 2007 är slut, sen börjar man på en ny runda =) Nytt år och nya möjligheter hehe.. och nya löften som man aldrig håller =( men det året SKA jag verkligen hålla ett av löftena; att sluta är så mycket skräpmat, godis och dricka så mycket läsk, måste fan börja träna seriöst så man får Van Damm kropp till sommaren hahahaha :D nä men man mår bäst om man rör på sig och äter nyttigare.

2 saker hoppas jag uppfylls detta året, eller iaf ett av dom, att man flyttar ihop med tjejen eller att vi förlovar oss =) det som är viktigast är att vi flyttar ihop, faktiskt =) så mysigt det hade varit, förlovning kan vänta, men vi har faktiskt snackat om det =)
Vi brukar prata om hur mysigt det varit att kunna gå och handla till det gemensamma hemmet ihop och ligger hemma om kvällarna och glo tv i VÅRT vardagsrum, sen gå in och lägga oss ihop i VÅR säng hehe :P åååh vad jag älskar dig hjärtat <3


Ikväll ska jag inte på fest alls, ska fira hemma med Tina och föräldrarna, ska bli mysigt =) äta anka och dricka gott hehe..  bli litta småfull hahaha... skoj skoj.. behöver faktiskt inte festa varje Nyår, hade varit skoj att minnas dagen efter oxå ;)

Köpte förresten ett spel igår
Rainbow Six Critical Hour riktigt coolt är det, kände jag behövde uppdatera mina Shoot ém up-spel =) hehe

Nä nu ska jag duscha och raka mig. Ha det så bra alla och ta de lugnt!

Happy new year!

Fireworks

Film/Pokerkväll

Hade verkligen riktigt roligt igår. Kollade först eller ja, försökte kolla på Bourne Ulimatum, men det var för mycket snack så vi gick ut i köket hemma hos Jocke och spelade poker istället =) Alex vann allt, och jag vann inte en enda pott =( men ibland har man dåliga dagar hehe, efter det satt vi och snacka, lekte "Jag har aldrig" sen "Sanning" i flera timmar, skitskoj var det.. sen stack vi hem, var hemma runt 1 tiden =)

Ska äta vid 13.00 sen efter ska vi hem till
tösen en runda, sätta ihop deras nya kontorsstol och sen ska även hon duscha. Sen ikväll blir det väl massa mys och filmtittande, ska kolla på Pretty Woman en riktig klassiker, den är faktiskt riktigt bra =)

Imorgon är det Nyår =) ska sitta hemma hos mig, jag och tösen med mina föräldrar och äta anka =) sen dricka lite god öl (Corona) och whiskey (Lauders) sen ut och smälla raketer :P

Nu stressar Tina mig haha så får väl skriva klart de sista raderna =)

Ha en bra söndag allihopa!

Lööördag :D

Så skönt med lördag alltså, den bästa dagen i veckan :D idag så har jag o tösen varit i full fart nu på dagen, har hämtat hennes nya kontorsstol, varit hemma hos henne o hämtat kläder, handlat hem mat till oss och handlat öl, cider och whiskey till Nyår =) nu ska vi bara slappa o ta de lugnt.
Ikväll ska vi nog hem till Jocke och glo film, om nu inte nåt kommer emellan, det har ju ibland en tendens att göra det när vi ska göra nåt.. jaja vi får väl se =)

Nu har jag inte så mycket mer att berätta, kanske uppdaterar senare.. Men ha de bra alla..

Är så KÄÄÄR <3

Avskum!

Nu har en av Pakistans politiker, Benazir Bhutto, mördats. Just pga hon var kvinna, i Mellanöstern så är kvinnor mindre värda än män, fan vilka avskum det är som tycker det.. Jag bryr mig egentligen inte om att hon är död, men det är orsaken som gör mig så irriterad + att det är äckliga självmordsbombare som gjort det!! Jag tycker man ska släppa ett par atombomber över Mellanöstern och spränga bort skiten, då hade världen varit mycket bättre. "Då dödar man kvinnor och barn med" säger ni, det finns hur många kvinnor och barn som helst som själv är/ska bli terrorister, man har sett kvinnor och barn på bild som håller vapen, så säg inte att dom inte är oskyldiga, spränga bort allt det möget så blir det en bättre värld!

image7